Sivuston ylläpito:

kannonkiertajat-logo

Hämeenlinnassa 26. ja 27. syyskuuta ajettavien NEZ-osakilpailujen yhteydessä ajetaan myös kansalliset MA-, B- ja C-luokat. Osanottomaksua ei tarvitse maksaa ennakkoon, joten ilmoittautumista ei tarvitse jättää viimetippaan, joka on ensi sunnuntaina 21.9. kello 18.

Lammin Urheiluautoilijat ja Ahveniston Autourheilijat järjestävät 26.–27.9. yhteistyössä autosuunnistuksen Pohjois-Euroopan NEZ-mestaruussarjan Suomen osakilpailut.

LamUA:n TeijoTalot-AS käynnistyy perjantaina 26.9. Lammin paloasemalta. Lauantaina ajettava AAU:n Härkätien Lenkki starttaa puolestaan suur-Hämeenlinnan toiselta laidalta Rengosta Nummenkylän kylätalolta.

Kilpailujen yhteisenä maalipaikkana toimii kanta-Hämeenlinnassa Katumajärven päässä oleva autoliike Auto-Ilves.

NEZ-sarjassa ajettiin keväällä kaksi kisaa Tanskassa. Sarjan mitalistit selviävät marraskuussa Ruotsissa ajettavissa kisoissa. Kaikissa maissa ulkomaalaiset ajavat omassa luokassa, sillä kilpailut ajetaan kunkin maan omilla säännöillä. Tanskassa kisat ovat ristisanatehtävän ratkomista muistuttavaa toimintaa, Ruotsissa lähempänä rallia. Suomen kilpailuitapa on eniten suunnistusta korostava.

Molemmissa Hämeenlinnan NEZ-kisoissa on kolme kansallista luokkaa, joille tarjotaan vähintäänkin saman verran purtavaa kuin NEZ-pisteistä ajaville – mutta edullisempaan hintaan.

Luvassa on kilpailut, joissa riittää tekemistä sekä kuljettajalle että kartanlukijalle – vauhtia ei tule puuttumaan, mutta toivottavasti vaaratilanteilta vältytään.

Molemmilla kilpailuilla on ratamestarit ja maastovalvojat, joiden kisanteko-osaaminen on kovaa tasoa. Jos viiva kulkee jossakin, sieltä myös pitää ajaa! Ja jos jakson nimi on SS, se kääntyy suomeksi EK.

TeijoTalot-AS:ssa on käytössä alueita, joilla on harrastettu autoilla tapahtuvaa maastoliikuntaa hiukan eri muodossa, kuin mitä tehdään perjantaina 26.9. Eli luvassa on AS-neitseellisiä kisamaastoja ja alueita, joilla ei ole autosuunnistettu miesmuistiin.

Kilpailijoiden palvelemiseksi Auto-Ilveksessä on tarjolla maittava kisa-ateria edulliseen kymmenen euron hintaan. Ateriatilaukset on hyvä tehdä etukäteen lomakkeella, joka löytyy täältä: www.autosuunnistus.net => Kilpailut => NEZ => NEZ registration – NEZ-sarjan ilmoittautumislomakkeet.

Jos kalustolle sattuu jotakin, perjantain kilpailun maalipaikalla on toiminnassa (tarvittaessa) Bosch Car Service. Ja lauantaina auto-ongelmaisia palvelee Härkätien Lenkin lähtöpaikan tuntumassa oleva Mäenpään Auto- ja konekorjaamo.

JSN Gruve is designed by JoomlaShine.com