Sivuston ylläpito:

kannonkiertajat-logo

Kanta-Hämeessä 60-luvulta alkaen järjestetyn autosuunnistuksen harjoitusajosarjan syyskausi käynnistyy Hyvinkäällä 11.8. ajettavalla kisalla.

Kahdeksan kantahämäläisen autourheiluseuran järjestämässä kesäisessä AS-harjoitusajosarjassa ajettiin toukokuussa neljä kisaa, joten jäljellä on vielä sama määrä tiistai-iltaisin ajettavia harjoitusajoja.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla on noin tuntia ennen E-luokan lähtöaikaa pieni aloittelijakoulutusinfo. AS sopii hyvin perheharrastukseksi, ja viime vuonna E-luokan kartturimestariksi suunnisti 11-vuotias poika yhdessä isäpuolensa kanssa.

AS-harjoitusajosarjan jäljellä olevat osakilpailut ajetaan Hyvinkäällä 11.8., Lopella 18.8., Hämeenlinnassa 25.8. ja Lammilla 1.9.

Lisätieto tapahtumista, luokkien pistetilanteet ja sähköiset ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät osoitteesta autosuunnistus.net.

JSN Gruve is designed by JoomlaShine.com