Forssan harkkari 9.11.2008

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
JKo
Posts: 170
Joined: Fri Oct 06, 2006 7:31 am
Location: Forssa

Forssan harkkari 9.11.2008

Post by JKo »

Forssan harkkari 9.11 sunnuntaina alkaen klo.12.32.

Lähtöpaikka ja maali, Rantasipi Forssa. Kilpailu ajetaan Emit-kisana. Emitit saa järjestäjältä. Kisassa myös miehitettyjä asemia. Kaikkea kivaa mitä harkkarissa voi opetella. Siviiliautolla ajettava reitti. Kolme eri vaikeustasoa karttapohjissa! Muös opastusta saatavissa lähtöpaikalla.
Lähtöjärjestys K, C ja E. Olkaa ajoissa paikalla.

Ilmoittautuneet tähän mennessä: Korpiaho-Mäenpää, Mether-Laine, Mamia-Mamia, Heino-Vuorela, Saarenvalta-Saarenvalta, Raukko-Raukko, Hippeläinen-Lehtonen, Lahtinen-Lahtinen, Etelä-Petterqvist, Sinkkonen-Salonen ja ????-Taponen. Lisääkin mahtuu, eikun ilmoittautumisia tulemaan 040-5454942 Jari.

Samoin ilmoittautua voi vielä seminaaripäiville tai vain klo 16.00 alkavaan koulutukseen. Tai sitten klo. 18.00 alkavaan taskalaiseen, leppoisaan tonttuajeluun, saunaan ja illanistujaisiin.
eero
Posts: 397
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:18 pm
Location: Vaskio
Contact:

Post by eero »

FoSUA kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa rauhaisaa joulunodotusta. Reitillä oli lahjatoivomuksia kuuntelemassa tällainen omituisuus:

Image

Listalle laitettiin:

-hyviä kisoja
-lisää valoja
-vahvempia panssareita

Ja tulipa punapukuiselle kutsu seuraaviinkin kekkereihin =) Paljoa ei kerinnyt tonttu kuulemma höpisemään kun kartturilta kuului käsky MENNÄÄN JO =)

-vaskio vaikenee-
Post Reply