Alue 3 vuosi 2019

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
LVee
Posts: 627
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Alue 3 vuosi 2019

Post by LVee » Tue Nov 06, 2018 1:41 am

Alue kolmosen autosuunnistus 2019 suunnitelmat on hyvällä alulla. Ajetaan yks arvokisa ja useita harkkareita.

Super AS Sprint -harjoitusajo lokakuussa osoittautui hyväksi kokeiluksi ja sillä tiellä aiotaan jatkaa ens vuonnakin. Pitkästä aikaa kilpailijoilta on tullut lähes pelkästään positiivisia kommentteja ja niitäkin enemmän kuin moneen vuoteen yhteensä eli jee jee.

2019 harkkarisarjan säännöt saivat yhden kokeilevan harkkarin ja monen pohdinnan jälkeen uusia muotoja sekä lanseerattiin Itä-Suomeen muutama uus termikin.
Uudet termit/säännöt ei oikeistaan muuta juurikaan mitään, mutta selkeyttää sitä tietoa mitä kilpailija osaa odottaa tulevalta harkkarilta. Näihin uusiin termeihin innoitus tuli kun monesti oon miettinyt sitä että jokaisella on ihan oma käsitys mitä siviiliautolla ajettava reitti on ja monesti se käsitys on ratamestarilla eri kuin kilpailijalla. Ja tarkoitus on hiukan kannustaa itseä ratamestarina keskittymään enempi CE-luokkien reittien ajettavuuteen, joka tarkoittaa samalla että kaikille luokille tulee jatkossa vähempi ns metsäharkkareita.

Alue kolmosen alustava kalenteri 2019 ja muokatut säännöt luettavissa tuolta->
http://autosuunnistus.fi/index.php/alue-3

Ja kommentoida saa…

Terveisin
Lasse Vee

LVee
Posts: 627
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Re: Alue 3 vuosi 2019

Post by LVee » Thu Nov 29, 2018 4:41 pm

Tammikuussa kokeillaan Kuopiossa arki-ilta harkkareita.
Ekat kaks ajetaan tiistai-iltoina 8.1. ja 15.1.
Ilmoittautumisen puolesta toimitaan ns kuntorastityyppisesti, eli ilmoittautuminen paikan päällä ja lähdöt klo 18:00-19:00 välisenä aikana sitä mukaan kuin lähtijä on valmiina.
Ratamestarilla on tulostin mukana, jotta kaikille riittää karttoja.
Harkkareista tehdään lyhyitä, aloittelijoille sopivia (katuajo). Reittien pituudet noin 15-20km ja noin 30-45min. Kilpailukortteja yks käytössä. Karttamaksu 5€ kaikilla luokilla. MAB-luokilla kartat haastavampia. Lähtöpaikat ilmoitellaan tarkemmin lähempänä.
Nämä harkkarit korvaavat 5.1. ajettavaksi suunnitellun harkkarin.
Mikäli näihin porukkaa tulee riittävästi ja intoa piisaa, niin lisääkin on luvassa talven aikana...
Järjestäjinä KonSAS & KUA & SBR.
Ratamestarina Lasse.

LVee
Posts: 627
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Re: Alue 3 vuosi 2019

Post by LVee » Tue Dec 18, 2018 9:19 am

Neste Sorsaslo toimii lähtö- ja maalipaikkana kauden ensimmäisissä harkkareissa. Lisäinfoa: http://autosuunnistus.fi/index.php/alue-3

LVee
Posts: 627
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Re: Alue 3 vuosi 2019

Post by LVee » Wed Jan 09, 2019 2:57 am

Kausi avattu ! Kuus paria ajoi lyhyen reitin läpi. Liian helppo konkareille, sopiva e-luokalle. Kokeiltiin muutamaa juttua, arki-iltana sopivan lyhyt aloittelijelle reitti, ilmoittautuminen paikan päällä, kartat yhellä A4 paperilla kaks A5, ajomääräys painettu suoraan karttaan vaikka kaikilla hiukan poikkeavat ajoajat niin toimi ja viimeinen pisteväli oli myös E-luokalla oikaiseva joka oli kartassa selkeesti ja lähtöpaikalla infoa, yks kilpailukortti, tällä kertaa tuli täyteen ja vähän ylikin, jokainen lähti kun oli ilmoittautunut ja oli valmis lähtemään. Mukavinta tässä oli se että ennen ja jälkeen riitti juttua niin vanhaa aaässää kuin tulevaakin. Viikon päästä ajetaan uudestaan ja sitten mietitään seuraavia. Tuntui kuitenkin että talvella viikonloput on täynnä monenlaisia autokisoja, niin arki-iltana lyhyehköt harkkarit saattaisivat olla vaikkapa sopivia, kunhan nyt katellaan...
tuolta löytyypi tulokset eiliseltä ja kartta.

http://autosuunnistus.fi/index.php/alue-3

terveisin ratamestari Lasse

Post Reply