XVII Kontio-AS SM / CUP 29.9.

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
AN
Posts: 43
Joined: Sat Oct 14, 2006 7:54 pm
Location: Lappeenranta

XVII Kontio-AS SM / CUP 29.9.

Post by AN »

SM- ja Cup-pisteistä taistellaan jälleen Pohjois-Karjalan haastavissa kangasmaastoissa lauantaina 29.9. Reitti kulkee enemmän ja vähemmän tutuissa maastoissa. Reitti on kokeneitten konkari-ratamestareitten käsialaa, eli kilpailussa riittää varmasti haastetta.

Ilmoittautuminen on käynnissä, ensisijaisesti KITI-järjestelmän kautta. Suora linkki KITIin, sekä muita hyödyllisiä juttuja löytyy mm. kisasivulta http://personal.inet.fi/yhdistys/konsas/XVII/

Tervetuloa!

Konsaksen porukan puolesta: Antti N.
...eiku...
OH1JMH
Posts: 5
Joined: Tue Sep 26, 2006 10:13 am
Location: TUA

Kontio-As SM/CUP

Post by OH1JMH »

Kisasivujen linkeistä löytyy 27 majoituspaikkaa. Hyvä että valinnan varaa löytyy, mutta onko järjestäjällä mitään "pakettia" sovittuna kenenkään kanssa?
Tai jos ei ole niin mikä on kilpailua ajatellen sopivin paikka majoittua?
AN
Posts: 43
Joined: Sat Oct 14, 2006 7:54 pm
Location: Lappeenranta

Majoituksesta...

Post by AN »

Kilpailukeskus sijaitsee Joensuusta muutaman kilometrin Kuopion suuntaan, joten Joensuun kaupungin majoituspalvelut ovat kaikki melko lähellä. Joensuun hotelleista Kimmeli ja Kuntohovi ovat hieman ydinkeskustan ulkopuolella, joka ilahduttanee isojen trailereiden kanssa matkaajia. Muut hotellin pääosin aivan ydinkeskustassa.

Varkaus - Kuopio -suunnasta saapuville, sekä tietysti muillekin, hyvä vaihtoehto on myös Ylämyllyn Shellin vierestä löytyvä Hotelli Myllymaja ( www.myllymaja.fi ), josta on kilpailukeskukseen suunnilleen sama matka kuin keskustasta. Shellin pihassa myös laaja parkkialue trailereille. Myllymajaan huonevarauksia voi tehdä Shell Ylämyllylle, puh. (013) 852 536.

- Antti N.
...eiku...
AMa

Post by AMa »

:shock: Koittakaas B-läiset (ja miksei C-luokkalaisetkin) ryhdistäytyä tuon Kontiolahden CUP-kisan ilmoittautumisissa!
- jos cup-osakilpailuun ei saada kuin kymmenkunta paria, annatte lajiryhmälle liian hyvän syyn alkaa jälleen pohtia koko CUP-sarjan tarpeellisuutta. :evil:

Ja uskokaa pois, Pohjois-Karjalassa on hienoja kankaita; vastaavista ei etelässä juuri pääse nauttimaan. 8) Luulisi sitä silloin tällöin olevan mukava ajaa muitakin, ennen kokemattomia alueita kuin etelässä kotikonnuilla ne samat mitä on jo kymmeniä kertoja tahkottu..
AN
Posts: 43
Joined: Sat Oct 14, 2006 7:54 pm
Location: Lappeenranta

Lähtöluettelo julkaistu.

Post by AN »

Kilpailun lähtöluettelo laadittiin/arvottiin tänään.

Luettelo lisätietoineen nähtävissä KITI-palvelun kautta, kisasivulle ilmestynee viikonlopun aikana jossain vaiheessa. Kilpailun lähtöpaikkana toimii siis Marjalan ABC n. 6km Joensuusta Kuopion suuntaan.

Huom. Kiti-järjestelmän luettelossa ei ainakaan tällä hetkellä näy yhtä perumista ja yhden parin (nro.61) ilmoittautumista, mutta järjestelmästä löytyvästä pdf-liitetiedostosta nämä löytyvät.

Tervetuloa suunnistamaan Itä-Suomeen toivoo KonSAS-väki!

------------------
Antti Nousiainen
/ tuloslaskenta
...eiku...
AN
Posts: 43
Joined: Sat Oct 14, 2006 7:54 pm
Location: Lappeenranta

Kiitos osallistujille!

Post by AN »

Kisat on jälleen kisailtu, kiitos kaikille osallistujille.

Pohjois-Karjalan kankaat osoittivat jälleen haastavuutensa ja AT-pisteitä ropisi toisille enemmän ja toisille vielä enemmän. Ajettavaa ainakin oli ns. koko rahan edestä.

Tulokset löytyvät KITIstä, sekä kisasivulta http://personal.inet.fi/yhdistys/konsas/XVII/ Tiedostossa mukana myös jaksokohtaiset laskelmat jälkispekulaatioiden ystävillä (onko niitä muitakin?) Sivulla myös linkki kuviin. Kuvia tulee aikanaan myös SM-luokasta. Kisasta on myös jonkinlaista videomateriaalia, jonka levitys on vielä työn alla liikennöintirajoitusten takia.

ONNITTELUT VOITTAJILLE!

Konsaksen poppoon puolesta:

- Antti N.

EDIT! Tuloksiin lipsahti pikku virhe M-luokan nousupisteisiin. Oikeat pisteet on korjattu luetteloon punaisella värillä. Kysymyksiä on herättänyt myös A-luokan kokonaismyöhien tilanne ja virallisen sääntötulkinnan mukaan maksimimyöhän ylittäneitten määrä lasketaan SM-LUOKAN perusteella eikä M- ja A-luokille erikseen, joten tulokset ovat sen osalta sääntöjen mukaiset.

EDIT2: Videoklipit 2. jaksolta löytyy nyt juutuubista:
SM: http://www.youtube.com/watch?v=fuCV-IGAC7U
Cup: http://www.youtube.com/watch?v=vFUFBsB5EdU
Jos joku haluaa videon koneelle hiukan paremmalla kuvanlaadulla (ei kuitenkaan minkään teräväpiirto, vaan digipokkarilla kuvattu), yhteyttä osoitteeseen antti.i.nousiainen(at)gmail.com
...eiku...
AN
Posts: 43
Joined: Sat Oct 14, 2006 7:54 pm
Location: Lappeenranta

Kuvia lisää

Post by AN »

Noniin, nyt on saatu SM-luokan kuvatkin kisasivulle http://personal.inet.fi/yhdistys/konsas/XVII/

Kaikki parit kuvattiin, mutta muutamat olivat niin vauhdikkaita ettei hämärässä saanut kuin suttuisen, tärähtäneen kuvan. Niitä ei ole julkaistu. Kuvat on kuvattu filmikameralla ja negatiivit ovat tallella, eli jos joku haluaa suurennoksen alkuperäisestä negasta, niin ottakaa yhteyttä. Myös suurempia versioita kuvista (1500 x 1000px) saa kysellä sähköpostitse.

- AN
...eiku...
Post Reply