Page 1 of 1

AKK:n tiedote 2/2018

Posted: Thu Feb 22, 2018 10:57 am
by joteam1
Tiiä sitten, kenen hommiin tuollaisten julkaiseminen kuuluu? Sen enempää kuin minunkaan. Mutta tuollaisen pongasin tuolta AKK:n sivuilta.

Autosuunnistus

-Sääolosuhteiden vuoksi perutun Naantalin Seudun Urheiluautoilijoiden talvi-SM:n tilalle ei ole löytynyt uutta kilpailunjärjestäjää. SM-osakilpailujen määrän säilyttämiseksi lajiryhmä on neuvottelujen ja selvitysten perusteella myöntänyt kokeiluluonteisesti Alavuden UA:n 6.10. järjestämän NEZ-osakilpailun yhteyteen myös SM-luokan. Sekä NEZ- että SM-luokkiin osallistumisen mahdollistava järjestely on ollut käytössä ulkomaisissa NEZ-osakilpailuissa jo aikaisemminkin.
-Vuoden 2018 arvokilpailumuistio on laadittu yhdessä järjestäjien kanssa. Muistio on nähtävissä autosuunnistuksen materiaalipankissa.
-Seuroja pyydetään aktivoitumaan vuoden 2019 kilpailujen suunnittelun ja hakemisen osalta. Usean periteisen AS-seuran vetäessä henkeä vuonna 2018 kilpailujen järjestämisestä, olisi nyt hyvä aika jalkauttaa suunnitelmia ja varata ajoissa ensimmäisenä parhaiten sopivat päivämäärät vuoden 2019 kansallisille ja arvokilpailuille. Normaalin järjestyksen mukaisesti 2019 kilpailut tulisi anoa 30.4.2018 mennessä.
-Autosuunnistuksen vuoden 2019 sääntömuutoksia varten lajiryhmä pyytää ehdotuksia harrastajilta. Ehdotukset voi osoittaa suoraan lajiryhmäläisille/lajipäällikölle, mieluiten sähköpostilla käsittelyn helpottamiseksi. Kaikki kirjalliset sääntömuutosesitykset käsitellään lajiryhmän kokouksessa ja esitellään hallitukselle kesäkuun sääntökokoukseen.