Amazing Auranmaa 10.5.2014

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
jps
Posts: 26
Joined: Sun Nov 05, 2006 4:41 pm
Location: loimaa

Amazing Auranmaa 10.5.2014

Post by jps »

Terve, kuten monet ovat varmaan jo bonganneetkin tämän kyseessä olevan tapahtuman yllätys, yllätys samana päivänä kuin Armonlaaksokin tällä suunnalla! Tapahtuman ensimmäiset suunnitelmat lyötiin jo lukkoon tammikuun alkupäivinä allekirjoittaneen keskeyttäessä moottorisahan laulun puhelinpirinään ja siellä nuorkauppakamarilaisten naishenkilö rupesi ylipuhumaan kisan tekoon! No seuraamukset varmaan arvaattekin kun harrastelua lajin parissa tullut jo reilut 25vuotta niin vaikeata "tarjouksesta" oli kieltäytyäkään!
No itse tapahtuma on alusta alkaen suunniteltu siviili ja muille pikkukoppero autoille, siis kaksi reittiä, pidemmällä n70km ja 40 vaihtopistettä, lyhemmällä n55km ja 30vaihtaria! Reitti pääasiassa hyvin etenevää ajelua 4 auranmaan kunnan alueella, mukaan mahtuu muutamia ihan oikeita as-pyörityksiä ja jotain pieniä jippojakin sekä muutamia valikkotyyppisiä tehtävä rastien kokeiluja sekä myös paikallisten ideoimia rastitehtäviä!
Pisteet lasketaan helpolla kaavalla eli puuttuva taulu tai tehtävä 10p. myöhäminuutti 1p. ennakkominuutti 3p. ajanotossa käytetään minuuttitarkkuutta pyöristäen lähimpään minuuttiin joko ylös tai alaspäin eli puolen minuutin marginaali aikatarkastuksessa!
Tapahtuma alkaa kello 11. ja Aurannuorten talon piha alue toimii tapahtumapaikkana, reitille lähtö myös ensimmäisille samoihin aikoihin ja koulutusta tapahtuman luonteen takia lähtöpaikalla tarjolla mahdollisesti kahdessakin esittely tilaisuudessa ennen lähtöjä! Reitin pitäisi kerjetä ajamaan myös ennen armonlaaksoakin jos mielii harjoitella ennen sitä, suositus tosin siviilikalusto ja muutenkin tapahtuma paikalla voi poiketa ihan vaan vaikkapa jäätelöllä kisamatkalla :roll:
Tapahtuma alueella muutenkin runsaasti oheistoimintaa kamarilaisten toimesta josta lisää osoitteessa https://www.facebook.com/pages/The-Amaz ... 4963823445
Ja vielä vähän tekstiä paikallislehdessä http://www.avl.fi/2014/05/autosuunnistu ... a-tutuksi/
T:Sinkkonen Juha ja KysUA sekä JCAuranmaa
jps
Posts: 26
Joined: Sun Nov 05, 2006 4:41 pm
Location: loimaa

Re: Amazing Auranmaa 10.5.2014

Post by jps »

No niin, kartat alkaa olla huomista varten nipuissa ja niitähän tuli sitten ihan kohtalainen kasa! Tämän aamun lukema oli 49 ilmoittautunutta ja vielä 11.30 asti olisi tarkoitus pitää vastaanotto auki, huh!
Enpä olisi uskonut tätä mutta kun tuo Facebooki taitaa olla nykyään aika tehokas rummutus kanava ja vielä kun on sopivat soittajat niin ei ihme että tulossa on reilusti väkeä, saas nähdä miten käy että kuinka paljon porukka tykkää tämäntyylisestä ajelusta?
Tapahtumaa siis piisaa vaikkapa ohikulkijoillekin joten malttakaa poiketa kisareissulla, alueelle varattu autosuunnistus kalustolle levähdys parkki lähtökyltin läheisyydestä joten noudattakaa opastajien ohjeita!
Ehtoolla sitten vähän taas mennään perinteisempään tyyliin jos keretään pelipaikalle, saas nähdä!
T:Juha
jps
Posts: 26
Joined: Sun Nov 05, 2006 4:41 pm
Location: loimaa

Re: Amazing Auranmaa 10.5.2014

Post by jps »

Ja sitten aamupäivän tilanne raportti näin iltasella kun hienosta Armonlaaksosta selvitty ja näin kisakausi lopultakin pärähti käyntiin!
Amazing Auranmaassa tosiaan viivoille lähti 58 erilaisilla menopeleillä varustettua uskaliasta, osa aivan täysin autosuunnistuksesta koskaan kuulleenakaan mutta rohkeasti vaan pistevälejä ja kartanpalasia lähdettiin ratkomaan!
Oli kunnanjohtajia, yrittäjiä sekä paljon hyvinkin positiivisia kokeilun haluisia lajiin tutustujia, jossain osilla jäi parannettavaa ja jossain onnistuttiinkin!
Edellisissä viesteissä olevista linkeistä pääsee vierailemaan kisan virallisilla sivuilla jotka nuorkauppa kamarin Teemu ja Anna-Mari pitivät ajan hermoilla, sekä tekivät tapahtumasta Amazing tapahtuman!
Kiitos kaikille tapahtuman teossa mukana olleille ja kaikille jotka mahdollistivat sen läpiviennin, mukava oli myös kuulla erään riihimäen suunnalta saapuneen kilpailijan kysyvä ääni että tarviitteko apua kun hieman sekavia tuloskortteja yritti ratkoa, apu kyllä kelpasi ja hyvinkin!
Katsotaan saanko vielä tänne joskus listaa osallistujista ehkä saan ehkä en :lol:
T:juha
Post Reply