Soranajo 11.8.2018

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Valvojat: Moderaattori, Moderaattorit

SVee
Viestit: 106
Liittynyt: Ma Syys 22, 2008 7:46 pm
Paikkakunta: Liminka
Viesti:

Soranajo 11.8.2018

ViestiKirjoittaja SVee » Ti Huhti 10, 2018 9:44 am

Helmikuussa kuulimme suru-uutisen pitkäaikaisen autosuunnistusaktiivin Hannu Soramäen poismenosta. Hannu teki ansiokkaan uran autosuunnistuksessa, varsinkin kilpailuiden järjestämispuolella. Siitä lähti ajatus järjestää Hannun muistolle kansallinen kilpailu Oulussa.

Viimein sunnuntaina teimme lopullisen päätöksen kilpailun järjestämisestä ja haimme kilpailua kalenteriin. Soranajo ajetaan Oulussa 11.8.2018. Kilpailu ilmestynee lähiaikoina myös kalenteriin.

Kilpailun järjestäytyminen on alkanut ja reitistäkin on hajua. Siitä tehdään riittävän pitkä, että kannattaa tulla kauempaakin ajamaan. Soranajon järjestää Speedy Bros Racing, yhdessä autoliiton ja alueen aktiivien kanssa.

Kilpailun oheen olemme harkinneet myös harkkarireittiä, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua tapahtumaan. Kilpailusta ja mahdollisesta harkkarista tiedotamme lisää tuonnempana: http://www.speedybros.fi/soranajo/ ja http://autosuunnistus.fi/index.php/alue-1

Laitahan kalenteriin elokuun yhdestoista.

Speedy Bros Racing

SVee
Viestit: 106
Liittynyt: Ma Syys 22, 2008 7:46 pm
Paikkakunta: Liminka
Viesti:

Re: Soranajo 11.8.2018

ViestiKirjoittaja SVee » Ti Heinä 10, 2018 3:02 pm

Reilu kuukausi kilpailuun aikaa. Ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina ja kutsu löytyy jo kitistä.

Kilpailun lisäksi järjestämme samaan aikaan harjoitusajon, joka pyörii samoilla alueilla. Harjoitusajon C- ja E-luokkien reitit ovat siviiliautoilla ajettavia, tosin sorapinnalla kuitenkin, kuten Soranajossa kuuluukin.

Tervetuloa kauempaakin ajamaan!